ازدواج در آمریکا مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج، ویزای ازدواج آمریکا ، ویزای نامزدی آمریکا

ازدواج در آمریکا و مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج


_

ازدواج در آمریکا، مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

ازدواج در آمریکا به عنوان یکی از روش‌های محبوب برای مهاجرت به این کشور، فرآیند مشخصی دارد که نیازمند داشتن آگاهی از تمامی جزئیات قانونی است. اگر شما قصد دارید از طریق ازدواج با یک شهروند یا مقیم دائمی آمریکا مهاجرت کنید، باید مراحل مختلفی را طی نمایید. ابتدا باید ازدواج شما در آمریکا از نظر قانونی تایید شود و پس از آن، ویزای ازدواج و نامزدی آمریکا مانند ویزای IR-1 برای همسران مقیم دائم را اخذ کنید. مدت زمان صدور ویزای ازدواج آمریکا بین 12 تا 18 ماه متغیر است. در صورتی که ازدواج شما در آمریکا با یک شهروند آمریکایی باشد، امکان دریافت گرین کارت و تبدیل وضعیت شما به اقامت دائم آمریکا وجود دارد. این مدت زمان لازم برای صدور ویزای ازدواج در آمریکا می‌تواند به سرعت چندین سال طول بکشد که برای اطمینان از دریافت آن، مشاوره حقوقی و مهاجرتی از کارشناسان معتبر توصیه می‌شود. اگر قصد دارید مراحل ازدواج در آمریکا را طی کنید و به اطلاعات دقیقی درباره ویزای ازدواج آمریکا نیاز دارید، پیشنهاد می‌کنیم برای مشاوره با کارشناسان پیشگامان اپلای تماس بگیرید و فرم مشاوره را تکمیل کنید.

همین الان مشاوره بگیر

_

ویزای ازدواج آمریکا چقدر طول میکشد؟

بسته به نوع رابطه و مدت زمان ازدواج، زمان مورد نیاز برای صدور ویزای ازدواج در آمریکا بین ۱۲ تا ۲۴ ماه است. برای افرادی که با یک شهروند آمریکایی ازدواج کرده‌اند و کمتر از دو سال از ازدواج آن‌ها گذشته، ویزای CR1 صادر می‌شود که به‌طور متوسط حدود ۱۱.۵ ماه تا صدور آن زمان می‌برد و اعتبار آن 2 ساله و مشروط است. شما پیش از پایان این دوره باید با ارائه فرم I-751 برای حذف شرایط اقامت خود اقدام کنید. در مقابل، اگر بیش از 2 سال از ازدواج گذشته باشد، ویزای IR1 ازدواج در آمریکا صادر می‌شود که اعتبار ۱۰ ساله دارد و بدون شرط است و حدود ۱۷ ماه زمان می‌برد تا دریافت کنید.

مهمترین شرایط ویزای نامزدی عبارتند از:

  •  نامزد غیرآمریکایی باید توسط یک شهروند یا مقیم آمریکا انتخاب شود.
  •  مدت پردازش این ویزا می‌تواند بین ۳ تا ۱۸ ماه طول بکشد.
  •  ویزای نامزدی حالت موقت دارد و به تنهایی به گرین‌کارت نمی‌انجامد.

مراحل پس از ازدواج

بعد از ازدواج قانونی، امکان اقدام برای دریافت گرین‌کارت فراهم می‌شود. این مراحل شامل:

  •  ملاقات حضوری طرفین در ۲ سال گذشته.
  •  انجام ازدواج در مدت ۹۰ روز پس از ورود نامزد غیرآمریکایی به آمریکا.
  •  داشتن سن قانونی ازدواج و مجرد بودن.

در نهایت، توجه داشته باشید که عبور از مهلت ۹۰ روزه و عدم برگزاری ازدواج، منجر به باطل شدن ویزای نامزدی خواهد شد. البته در شرایط خاص و با دلایل قانع‌کننده، مهلت می‌تواند تمدید شود.

_

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج چگونه انجام می‌شود؟

ازدواج در آمریکا

ازدواج با یک تبعه آمریکایی می‌تواند یک راه ساده برای ورود به این کشور باشد. اما این روند با چه قوانینی همراه است؟ آیا شهروندان ایرانی با محدودیت‌های خاصی روبرو هستند؟ آیا گرین‌کارت به ویژه برای ازدواج در نظر گرفته شده است؟

_

مراحل مهاجرت از طریق ازدواج در آمریکا

برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج، دو نوع ویزا وجود دارد: ویزای نامزدی و ویزای ازدواج. هرکدام از این ویزاها فرآیند درخواست مختلفی دارند.

ویزای نامزدی به شهروندان غیر آمریکایی که نامزد یک تبعه آمریکایی شده‌اند، اختصاص دارد. این ویزا به نام K-1 شناخته می‌شود و پس از ورود به آمریکا، امکان انجام ازدواج با نامزد فراهم می‌شود. این مراحل ممکن است از ۳ تا ۱۸ ماه به طول بیانجامد.

 

مهمترین شرایط ویزای نامزدی عبارتند از:

  •  نامزد غیرآمریکایی باید توسط یک شهروند یا مقیم آمریکا انتخاب شود.
  •  مدت پردازش این ویزا می‌تواند بین ۳ تا ۱۸ ماه طول بکشد.
  •  ویزای نامزدی حالت موقت دارد و به تنهایی به گرین‌کارت نمی‌انجامد.

مراحل پس از ازدواج

بعد از ازدواج قانونی، امکان اقدام برای دریافت گرین‌کارت فراهم می‌شود. این مراحل شامل:

  •  ملاقات حضوری طرفین در ۲ سال گذشته.
  •  انجام ازدواج در مدت ۹۰ روز پس از ورود نامزد غیرآمریکایی به آمریکا.
  •  داشتن سن قانونی ازدواج و مجرد بودن.

در نهایت، توجه داشته باشید که عبور از مهلت ۹۰ روزه و عدم برگزاری ازدواج، منجر به باطل شدن ویزای نامزدی خواهد شد. البته در شرایط خاص و با دلایل قانع‌کننده، مهلت می‌تواند تمدید شود.

_

ازدواج با دارنده گرین کارت آمریکا

اگر با فردی ازدواج کنید که گرین کارت آمریکا دارد، گرفتن اقامت آمریکا زمان بیشتری می‌برد و ساده نیست؛ چون این نوع اقامت محدود به سهمیه‌های سالانه است و مانند ازدواج با شهروند آمریکایی سریع انجام نمی‌شود. در ادامه، مهم‌ترین شرایط و مراحل ازدواج با دارنده گرین کارت آمریکا بررسی شده است تا دیدگاه واضحی از روند مهاجرت از این طریق داشته باشید:

  • ازدواج قانونی و معتبر در آمریکا: برای شروع فرآیند مهاجرت از طریق ازدواج با گرین کارت آمریکا باید ازدواج‌ شما به‌صورت قانونی ثبت شده و از نظر اداره مهاجرت آمریکا معتبر باشد؛ زیرا براساس قوانین، ازدواج‌های صوری یا غیررسمی به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند.
  • اثبات رابطه واقعی (Bona Fide Marriage): ارائه مدارکی برای اثبات واقعی بودن ازدواج‌ شما و همسرتان الزامی است. این مدارک می‌تواند شامل عکس‌های مشترک، اسناد بانکی به نام هر دو نفر، اجاره‌نامه یا سند ملک مشترک، پیام‌ها و نامه‌ها و حتی شهادت اطرافیان شما باشد.
  • ثبت درخواست با فرم I-130:همسر دارای گرین کارت آمریکا باید فرم I-130 را به اداره مهاجرت (USCIS) ارسال کند تا رابطه خانوادگی شما به رسمیت شناخته شود. در واقع، رعایت این شرایط برای شروع اولین مرحله مهاجرت با ویزای ازدواج آمریکا ضروری است.
  • مشمول بودن به سهمیه سالانه و صف انتظار: برخلاف همسران شهروندان آمریکایی، شما مشمول محدودیت سهمیه سالانه هستید؛ یعنی تا زمانی که نوبت‌ شما برسد، باید در صف انتظار بمانید که این مدت می‌تواند بر اساس کشور مبدأ بین ۲ تا ۵ سال طول بکشد.
  • مراحل پس از صدور نوبت ویزای ازدواج در آمریکا: بعد از رسیدن نوبت دریافت سهمیه سالانه، پرونده شما برای بررسی بیشتر به مرکز ملی ویزا (NVC) منتقل می‌شود و باید معاینات پزشکی انجام دهید تا برای حضور مصاحبه نهایی در سفارت یا کنسولگری آمریکا آمادگی داشته باشید.
_

ازدواج با سیتیزن آمریکا

ازدواج با یک شهروند آمریکایی یکی از سریع‌ترین و مطمئن‌ترین راه‌های مهاجرت به ایالات متحده محسوب می‌شود. نخستین شرط اساسی برای ازدواج با سیتیزن آمریکا، ثبت یک ازدواج قانونی و معتبر است؛ یعنی این ازدواج باید طبق قوانین کشوری که در آن صورت گرفته به رسمیت شناخته شود، چه این ازدواج در خاک آمریکا انجام شده باشد یا خارج از آن. 

در نظر داشته باشید که اداره مهاجرت آمریکا به شدت با ازدواج‌های صوری یا صرفاً برای دریافت اقامت برخورد می‌کند و در صورت تشخیص ازدواج صوری با سیتیزن آمریکا، درخواست اقامت رد می‌شود. علاوه‌براین طبق شرایط ازدواج با سیتیزن آمریکا، برای ازدواج با شهروند آمریکا، هر دو نفر باید در هنگام عقد، مجرد باشند. اگر یکی از آن‌ها قبلاً ازدواج کرده، طلاق یا فوت همسر قبلی باید به‌طور رسمی و قانونی ثبت شده‌ باشد. از دیگر الزامات مهم ازدواج با سیتیزن آمریکا، داشتن حداقل سن قانونی برای ازدواج است؛ یعنی هر دو نفر باید دست‌کم ۱۸ سال داشته باشند، مگر آن‌که در ایالتی زندگی کنند که سن قانونی متفاوتی دارد و شرایط خاص آن رعایت شده باشد. 

_

مراحل بعد از ازدواج با سیتیزن آمریکا

مراحل بعد از ازدواج با سیتیزن آمریکا شامل انجام مصاحبه و معاینه پزشکی، ارائه تعهد مالی و ارسال فرم‌های مربوط به تایید رابطه خانوادگی است. اگر این مرحله‌های بعد از ازدواج با سیتیزن آمریکا را به طور کامل طی کنید، ویزای ازدواج را دریافت خواهید کرد و گرین کارت آمریکا را دارید. اگر شما به‌تازگی با یک شهروند آمریکایی ازدواج کرده‌اید و قصد دارید از این طریق اقامت دائم ایالات متحده را دریافت کنید، باید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • 1
    مصاحبه و معاینه پزشکی: یکی از مراحل مهم بعد از ازدواج با سیتیزن آمریکا، شرکت در مصاحبه حضوری در سفارت یا کنسولگری آمریکا است که در آن، اعتبار و واقعی بودن رابطه‌ شما بررسی می‌شود. همچنین باید معاینه پزشکی را نزد پزشک مورد تایید سفارت انجام دهید که یکی از پیش‌شرط‌های صدور ویزای ازدواج در آمریکا است.
  • 2
    تعهد مالی شهروند آمریکایی: فردی که شهروند آمریکا است، موظف است فرم I-864 را به‌عنوان تعهد مالی ارائه دهد. بر اساس این فرم باید ثابت شود که توانایی تامین مالی همسر خارجی خود را دارد و درآمدش دست‌کم ۱۲۵ درصد بالاتر از خط فقر تعریف‌شده در آمریکا باشد. این موضوع برای جلوگیری از وابستگی مهاجر به کمک‌های دولتی طراحی شده است.
  • 3
    اگر همسر خارجی در آمریکا حضور داشته باشد: در مراحل بعد از ازدواج با سیتیزن آمریکا می‌توان هم‌زمان با ارسال فرم I-130 برای درخواست برای تایید رابطه خانوادگی، فرم I-485 را نیز برای تغییر وضعیت اقامت (Adjustment of Status) به گرین کارت ارسال کرد.
  • 4
    اگر همسر خارجی خارج از آمریکا باشد: ابتدا باید فرم I-130 توسط شهروند آمریکایی به اداره مهاجرت ارسال شود. پس از تایید فرم، پرونده به کنسولگری یا سفارت آمریکا در کشور محل اقامت همسر خارجی ارسال می‌شود و ادامه روند از طریق مصاحبه و بررسی‌های امنیتی و پزشکی در همان کشور انجام می‌پذیرد که به آن فرآیند کنسولی (Consular Processing) می‌گویند.
  • 5
    ورود به آمریکا و دریافت گرین کارت: پس از صدور ویزای ازدواج در آمریکا، همسر خارجی وارد خاک آمریکا می‌شود و در همان بدو ورود به‌طور رسمی به‌عنوان مقیم دائم شناخته می‌شود. اگر از زمان ازدواج کمتر از 2 سال گذشته باشد، گرین کارت به‌صورت مشروط و با اعتبار دو ساله صادر خواهد شد و برای حذف شرط باید قبل از پایان این دوره، فرم I-751 ارسال شود. اما اگر بیش از دو سال از ازدواج گذشته باشد، گرین کارت دائم با مدت اعتبار ۱۰ ساله صادر می‌شود.
_

ویزای ازدواج آمریکا (ویزای همسر)

ازدواج در آمریکا

ویزای ازدواج، یا همان Spouse Visa، برای افراد غیرآمریکایی که با یک شهروند یا مقیم دائم این کشور ازدواج کرده‌اند و قصد ورود به آمریکا را دارند، صادر می‌شود. این ویزا به دو صورت IR1 و CR1 ارائه می‌شود؛ IR1 برای زوج‌هایی با سابقه ازدواج بیش از ۲ سال و CR1 که معمولاً برای زوج‌هایی با سابقه ازدواج زیر ۲ سال صادر می‌شود.

 

اقامت با ویزای CR1(زیر 2 سال) شرطی است و متقاضی باید در مدت ۹۰ روز تا ۲ سال اولیه ازدواج، شروطی را برآورد کند. با توجه به تاریخچه‌ای که آمریکا در زمینه ازدواج‌های مشکوک دارد، این کشور قوانین و تدابیر سختگیرانه‌تری را تدابیر کرده است. در صورتی که هر گونه نشانه‌ای از ازدواج واقعی نباشد، گرین‌کارت آمریکا لغو و اقامت متقاضی باطل می‌شود.

سایت رسمی سفارت آمریکا

_

قوانین ازدواج در آمریکا

اول از همه، باید به این نکته توجه کنیم که درک الزامات قانونی برای ازدواج در آمریکا امری بسیار حیاتی است. این موضوع بسیار مهم است زیرا در حالی که قوانین ممکن است از ایالت به ایالت متفاوت باشند، برخی از الزامات رایج در اکثر ایالت‌ها وجود دارد که باید به آنها پایبند باشید.

در ابتدا، باید مطمئن شوید که در سن قانونی برای ازدواج هستید. در اکثر ایالت‌ها، سن قانونی برای ازدواج 18 سال است. با این حال، برخی از ایالت‌ها شرایطی را برای افراد زیر سن قانونی فراهم می‌کنند تا زیر شرایط خاصی مانند رضایت والدین یا حکم دادگاه بتوانند ازدواج کنند.

سپس، باید به دفتریاری شهرستان مراجعه کرده و جواز ازدواج را دریافت کنید. شرایط دریافت این مجوز از ایالت به ایالت متفاوت است، اما معمولاً شما باید مدارک شناسایی خود را ارائه کنید و هزینه مربوطه را پرداخت نمایید.

یک نکته دیگر که باید در نظر داشته باشید این است که برخی از ایالت‌ها بین دریافت مجوز ازدواج و انجام مراسم ازدواج، یک دوره انتظار تعیین کرده‌اند. این دوره ممکن است از چند ساعت تا چند روز متغیر باشد.

برای قانونی شدن ازدواج، باید مراسمی را برگزار کنید که توسط یک مقام رسمی یا قاضی انجام شود. در اکثر ایالت‌ها، این مراسم ضروری است تا ازدواج شما به صورت رسمی تأیید شود.

برای اینکه ازدواج شما در ایالات متحده از نظر قانونی معتبر باشد و بتوانید از طریق آن مسیر مهاجرتی خود را ادامه دهید، باید قوانین ازدواج در آمریکا را به‌طور کامل بشناسید و رعایت کنید. این قوانین در سطح فدرال و ایالتی تنظیم شده‌اند و در برخی موارد ممکن است از ایالتی به ایالت دیگر تفاوت‌هایی وجود داشته باشد. در ادامه، مهم‌ترین الزامات قانونی ازدواج در آمریکا را به‌صورت دقیق مرور می‌کنیم تا با آگاهی کامل، مراحل مهاجرت با ازدواج را طی نمایید:

  • 1
    ازدواج‌های صوری و غیرواقعی ممنوع است اگر ازدواج در آمریکا صرفاً برای دریافت اقامت یا مزایای مهاجرت و دریافت گرین کارت انجام شده باشد و پیوند واقعی و عاطفی بین دو طرف وجود نداشته باشد، توسط اداره مهاجرت آمریکا غیرقانونی شناخته شده و منجر به رد درخواست، جریمه و حتی پیگرد کیفری می‌شود.
  • 2
    ازدواج‌هایی که خارج از آمریکا انجام شده‌اند، باید معتبر باشنددر صورتی که مراسم ازدواج شما خارج از خاک آمریکا برگزار شده باشد، باید اطمینان حاصل کنید که ازدواج طبق قوانین آن کشور اعتبار دارد و اسناد رسمی آن به‌درستی صادر شده‌اند. دقت داشته باشید که این مدارک باید به همراه ترجمه رسمی به سفارت ارائه شوند.
  • 3
    ازدواج هم‌جنس قانونی استطبق قانون ازدواج در آمریکا مصوب ۲۰۲۲، ازدواج هم‌جنس در سطح فدرال به رسمیت شناخته شده است و تمام ایالت‌ها موظف به احترام و پذیرش آن هستند، حتی اگر در قوانین داخلی‌شان محدودیت‌هایی وجود داشته باشد.
  • 4
    مدارک شناسایی و وضعیت تأهل الزامی است براساس قوانین ازدواج آمریکا، هر دو طرف باید مدارک شناسایی معتبر مانند پاسپورت ارائه دهند و در صورت داشتن ازدواج قبلی، باید مدارک رسمی طلاق یا فوت همسر سابق را ارائه کنید تا وضعیت تاهل قانونی شما تایید شود.
  • 5
    اثبات اقامت قانونی در برخی ایالت‌ها ضروری استدر بعضی ایالت‌ها برای دریافت مجوز ازدواج، ارائه مدارکی معتبر برای اقامت قانونی یا حضور موقت در ایالت مربوطه، الزامی است. بررسی این شرط ازدواج در آمریکا به محل سکونت بستگی دارد و باید به‌صورت محلی انجام شود.
  • 6
    گواهی صلاحیت برای ازدواج و شاهدان ممکن است موردنیاز باشد برخی ایالت‌های آمریکا ممکن است از شما بخواهند گواهی‌ ارائه دهید که نشان دهد مانعی قانونی از جمله مشکلات قضایی یا سوابق ازدواج حل‌نشده ندارید. همچنین، حضور یک یا دو شاهد در مراسم ازدواج در بسیاری از ایالت‌های آمریکا اجباری است.
  • 7
    دریافت مجوز ازدواج الزامی استبرای اینکه ازدواج به‌صورت رسمی ثبت شود، باید از دفتر ثبت احوال محل اقامت خود (County Clerk’s Office) مجوز ازدواج دریافت کنید. اعتبار این مجوز و مدت زمان انتظار قبل از برگزاری مراسم ازدواج بسته به قوانین هر یک از ایالت‌های آمریکا متفاوت است و بدون آن، ازدواج از نظر قانونی بی‌اعتبار خواهد بود.
_

سن قانونی ازدواج در آمریکا

سن قانونی برای ازدواج در آمریکا معمولاً ۱۸ سال است. این حداقل سن در اکثر ایالت‌ها اعمال می‌شود و فردی که قصد ازدواج در آمریکا دارد، باید حداقل این سن را داشته باشد تا ازدواج از نظر قانونی معتبر باشد. در برخی ایالت‌های آمریکا، این امکان را فراهم کرده‌اند که افراد زیر ۱۸ سال با رضایت والدین یا تحت حکم دادگاه بتوانند ازدواج کنند. در این حالت باید شرایط ویژه‌ای از جمله تأیید والدین و یا تصمیم قضائی برای ازدواج در آمریکا در نظر گرفته شود.

_

شرایط اسپانسر شدن در امریکا

برای اسپانسر شدن در آمریکا و ایالات متحده و حمایت از یک فرد برای مهاجرت با ویزای ازدواج، باید چندین شرط قانونی و مالی زیر را رعایت کنید:

  • 1
    وضعیت قانونی اسپانسراولین شرایط اسپانسر شدن در آمریکا این است که فرد اسپانسر باید شهروند ایالات متحده یا دارنده اقامت دائم و گرین کارت باشد. در صورتی که قصد دارید والدین یا خواهر و برادر خود را اسپانسر کنید، باید حداقل ۲۱ سال سن داشته باشید.
  • 2
    محل اقامت اسپانسر باید محل اقامت اصلی خود را در ایالات متحده و آمریکا داشته باشد. در صورتی که اسپانسر در خارج از آمریکا زندگی می‌کند، باید اثبات کند که قصد بازگشت به ایالات متحده و اقامت دائم را دارد.
  • 3
    توانایی مالی فرد اسپانسر در صورتی شرایط اسپانسر شدن در آمریکا را دارد که فرم I-864 را تکمیل کند و در آن تعهد می‌دهد از نظر مالی از فرد متقاضی حمایت خواهد کرد. برای آنکه اسپانسر واجد شرایط باشد، باید درآمد سالانه او حداقل ۱۲۵٪ از سطح فقر فدرال باشد. در سال ۲۰۲۵، برای یک خانواده دو نفره (اسپانسر و همسر او)، مقدار تمکن مالی آمریکا در حدود ۲۵٬۵۵۰ دلار محاسبه شده است. در صورتی که اسپانسر درآمد کافی نداشته باشد، می‌تواند از یک اسپانسر مشترک (Joint Sponsor) استفاده کند که شرایط مالی لازم را داشته باشد تا بتواند از فرد متقاضی حمایت مالی نماید.
_

مراحل اسپانسر شدن در امریکا

اسپانسر شدن برای مهاجرت به ایالات متحده از طریق رابطه خانوادگی شامل چند مرحله قانونی مرتبط با مالی می‌شود. از ارسال فرم I-130 برای اثبات رابطه خانوادگی گرفته تا تکمیل فرم‌های ویزا و مصاحبه در سفارت جزو مراحل اسپانسر شدن در آمریکا به شما می‌‌آیند. در بخش زیر، تمامی مراحل اصلی اسپانسر شدن و روند دریافت گرین کارت برای متقاضیان واجد شرایط توضیح داده شده است:

  • 1
    ارسال فرم I-130 در اولین مرحله اسپانسر شدن در آمریکا، فرد اسپانسر باید فرم I-130 (Petition for Alien Relative) را به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS) ارسال کند. این فرم برای اثبات رابطه خانوادگی بین اسپانسر (شهروند یا دارنده گرین کارت آمریکا) و متقاضی است. پس از ارسال، USCIS فرم را بررسی کرده و در صورت تأیید، پرونده اسپانسر شدن به مرحله بعد منتقل می‌شود.
  • 2
    پردازش توسط مرکز ملی ویزا (NVC) پس از تأیید فرم I-130، پرونده به مرکز ملی ویزا (NVC) ارسال می‌شود و متقاضی باید فرم DS-260 را تکمیل کند که درخواست ویزا برای مهاجرت به ایالات متحده است. همچنین، متقاضی باید مدارک مربوط به وضعیت مالی اسپانسر (فرم I-864) و سایر مدارک ضروری را به NVC ارسال کند.
  • 3
    معاینه پزشکی و مصاحبه کنسولی در این مرحله از اسپانسر شدن در امریکا، متقاضی باید معاینه پزشکی انجام دهد که توسط پزشک معتمد سفارت یا کنسولگری آمریکا تایید شود. پس از آن متقاضی باید در مصاحبه ویزا که در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده برگزار می‌شود، حضور پیدا کند. در این مصاحبه، افسر کنسولی مدارک و اطلاعات ارائه‌شده را بررسی می‌کند و تصمیم می‌گیرد که آیا ویزا صادر شود یا خیر.
  • 4
    ورود به آمریکا و دریافت گرین کارتدر صورتی که طی کردن مراحل اسپانسر شدن در آمریکا موفقیت‌آمیز باشد، فرد اسپانسر شده مجاز به دریافت ویزا و ورود به ایالات متحده، متقاضی به‌عنوان مقیم دائم است و گرین کارت را دریافت می‌کند. اگر ازدواج یا رابطه خانوادگی کمتر از دو سال طول کشیده باشد، فرد به‌طور موقت و به‌عنوان مقیم دائم مشروط شناخته می‌شود و پس از 2 سال باید برای تبدیل اقامت مشروط به اقامت دائم اقدام کند.
_

شرایط دریافت ویزای ازدواج آمریکا

ازدواج در آمریکا

  • سن طرفین ازدواج بالای ۱۸ سال باشد.
  • مدت زمان پردازش درخواست بهترین حالت حدود ۱ سال زمان می‌برد.
  • پردازش در شرایط خاص ممکن است تا ۴ سال هم طول بکشد.
  • ازدواج باید در هر کشوری که رخ داده باشد، به صورت قانونی ثبت شده باشد.
  • سابقه امنیتی و سلامت متقاضی باید توسط ادارهٔ مهاجرت آمریکا تأیید شده باشد.
  • در برخی ایالات آمریکا، ازدواج‌های فامیلی به رسمیت شناخته نمی‌شوند و منجر به دریافت ویزا نمی‌شوند.
_

مراحل دریافت ویزای ازدواج آمریکا

ازدواج در آمریکا

ازدواج در ایالات متحده یک فرآیند قانونی است که باید طبق قوانین ایالتی و فدرال انجام شود. از بررسی شرایط قانونی ازدواج تا دریافت گرین کارت، هر مرحله نیازمند رعایت اصول خاصی است. در بخش زیر، مراحل اصلی ازدواج در آمریکا، از دریافت مجوز ازدواج تا دریافت اقامت دائم برای همسر غیرآمریکایی به طور کامل توضیح داده شده است.

  • 1
    بررسی شرایط قانونی ازدواج در آمریکا برای ازدواج قانونی در ایالات متحده، هر دو طرف باید مجرد باشند. در اکثر ایالت‌ها، سن قانونی برای ازدواج ۱۸ سال است. علاوه بر این، ازدواج باید واقعی و بر اساس علاقه و تعهد باشد و نه صرفاً برای بهره‌مند شدن از مزیت‌های گرین کارت و مهاجرت.
  • 2
    دریافت مجوز ازدواج در آمریکا برای ازدواج قانونی در آمریکا باید از دفتر ثبت احوال محلی (County Clerk’s Office) مجوز ازدواج دریافت کنید. مدارک مورد نیاز برای این مجوز شامل مدارک شناسایی معتبر (پاسپورت، گواهی تولد و غیره) و پرداخت هزینه مجوز (معمولاً بین ۳۰ تا ۱۰۰ دلار) است. برخی ایالت‌های آمریکا ممکن است مدارک اضافی مانند گواهی پایان ازدواج قبلی را نیز درخواست کنند.
  • 3
    برگزاری مراسم ازدواج پس از دریافت مجوز ازدواج در آمریکا باید مراسم ازدواج را برگزار کنید. این مراسم باید توسط یک فرد مجاز مانند کشیش یا قاضی، برگزار شود و حضور شاهدان (معمولاً یک یا دو نفر) الزامی است. پس از مراسم ازدواج در آمریکا، گواهی ازدواج باید به دفتر ثبت احوال ارسال شود تا ثبت رسمی شود.
  • 4
    دریافت گواهی ازدواج رسمی پس از ثبت ازدواج در آمریکا می‌توانید گواهی ازدواج رسمی (Certified Marriage Certificate) را از دفتر ثبت احوال دریافت کنید. این گواهی برای مراحل پایانی ازدواج در آمریکا از جمله اخذ اقامت دائم، ضروری است.
  • 5
    درخواست برای اقامت دائم (گرین کارت) برای درخواست اقامت دائم برای همسر غیرآمریکایی از روش ازدواج، دو مسیر وجود دارد:
  • الف) اگر همسر در ایالات متحده است (Adjustment of Status):الف) اگر همسر در ایالات متحده است (Adjustment of Status): برای اخذ اقامت دائم از طریق ازدواج در آمریکا باید فرم I-130 (درخواست برای بستگان خارجی) و فرم I-485 (درخواست برای ثبت اقامت دائم یا تنظیم وضعیت) را تکمیل و ارسال کنید. همچنین فرم I-864 (تعهد مالی) را تکمیل کرده و معاینه پزشکی انجام دهید.
  • ب) اگر همسر خارج از ایالات متحده است (Consular Processing):در صورتی که همسر شما خارج از ایالات متحده است، ابتدا فرم I-130 توسط شهروند آمریکایی ارسال می‌شود. پس از تایید، پرونده به مرکز ملی ویزا (NVC) ارسال شده و متقاضی باید فرم DS-260 (درخواست ویزای آمریکا) را تکمیل کرده و در مصاحبه سفارت یا کنسولگری شرکت کند.
  • 6
    شرکت در مصاحبه مهاجرتی پس از ارسال فرم‌ها و مدارک، همسر باید در مصاحبه برای ویزای نامزدی و ازدواج در آمریکا شرکت کند. اگر همسر در ایالات متحده است، مصاحبه با USCIS انجام می‌شود. اگر همسر در خارج از ایالات متحده سکونت دارد، مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده برگزار می‌شود.
  • 7
    دریافت گرین کارت پس از اخذ ویزای ازدواج و ورود به ایالات متحده، همسر غیرآمریکایی می‌تواند گرین کارت دریافت کند. اگر مدت ازدواج کمتر از 2 سال باشد، گرین کارت مشروط 2 ساله صادر می‌شود. اگر مدت ازدواج بیش از 2 سال باشد، گرین کارت دائم 10 ساله دارید.
_

اقامت آمریکا از طریق ازدواج

ازدواج در آمریکا

در آخرین مراحل، اگر متقاضی بخواهد شهروندی آمریکا را از طریق ازدواج حاصل کند، این مراحل را می‌توان به چند مرحله خلاصه کرد:

  • ازدواج با شهروند آمریکایی و اپلای برای گرین‌کارت (۳ سال فاصله تا دریافت شهروندی).
  • صدور گرین‌کارت مشروط (۲ سال مهلت تا انقضای گرین‌کارت مشروط).
  • واجد شرایط برای رفع مشروطیت گرین‌کارت (۹۰ روز مانده به انقضای گرین‌کارت).
  • انقضای گرین‌کارت مشروط.
  • ثبت درخواست برای شهروندی آمریکا.

اقامت امریکا از طریق ازدواج و شهروندی آمریکا از طریق ازدواج شامل فرم‌های مختلفی است که باید توسط همسر شهروند آمریکایی تکمیل و ارسال شوند. در ادامه، مراحل شهروندی آمریکا توضیح داده شده است:

  • 1
    فرم I-130 برای درخواست برای بستگان خارجی این فرم توسط همسر شهروند آمریکایی تکمیل می‌شود تا رابطه خانوادگی با همسر خارجی تأیید شود. هزینه ثبت این فرم در سال ۲۰۲۵، ۶۷۵ دلار برای نسخه کاغذی و ۶۲۵ دلار برای نسخه آنلاین است.
  • 2
    فرم I-485 برای درخواست برای ثبت اقامت دائم یا تنظیم وضعیت اگر همسر خارجی در ایالات متحده حضور دارد، فرم I-485 برای تغییر وضعیت به مقیم دائم استفاده می‌شود. هزینه ارسال آن در سال ۲۰۲۵، ۱٬۴۴۰ دلار است.
  • 3
    فرم I-864 برای تعهد مالی همسر شهروند آمریکایی باید این فرم را تکمیل کند تا نشان دهد توانایی مالی حمایت از همسر خارجی را دارد. معمولاً، حداقل درآمد مورد نیاز ۱۲۵٪ از دستورالعمل‌های فقر فدرال است.
  • 4
    فرم I-693 برای معاینه پزشکی و ثبت واکسیناسیون از دسامبر ۲۰۲۴، USCIS الزام کرده است که فرم I-693 همراه با فرم I-485 ارسال شود. در غیر این صورت، درخواست معاینه پزشکی و ثبت واکسیناسیون، رد خواهد شد.
  • 5
    فرم DS-260 برای درخواست ویزای مهاجرتی اگر همسر خارجی در خارج از آمریکا زندگی می‌کند، پس از تأیید فرم I-130، باید فرم DS-260 را تکمیل کند.
  • 6
    حضور در مصاحبه هر دو همسر باید در مصاحبه‌ای با USCIS یا کنسولگری ایالات متحده شرکت کنند تا صحت ازدواج تأیید شود.
  • 7
    دریافت گرین کارت مشروط یا دائم اگر مدت ازدواج کمتر از 2 سال باشد، گرین کارت مشروط 2 ساله و اگر مدت ازدواج بیش از 2 سال باشد، گرین کارت دائم با مدت اعتبار 10 سال صادر می‌شود.
_

شهروندی آمریکا از طریق ازدواج در آمریکا

ازدواج در آمریکا

با فرض انجام کامل مراحل ثبت درخواست، تهیه مدارک و دریافت ویزای نامزدی یا ازدواج، ماجرا به نقطه ایجاد اقامت دائم در آمریکا رسیده است. این اقامت به شما امکان زندگی و کار در هر نقطه‌ای از ایالات متحده را می‌دهد، با این حال، برای دریافت تابعیت آمریکا، حداقل سه سال از زمان دریافت اقامت دائم شما باید گذشته باشد. برای دریافت تابعیت ایالات متحده از طریق ازدواج با یک شهروند آمریکایی، رعایت قوانین اخلاقی و داشتن مهارت‌های زبان انگلیسی الزامی است. در ادامه مراحل اصلی دریافت تابعیت آمریکا از طریق ازدواج با یک شهروند آمریکایی بررسی شده است:

  • 1
    ازدواج با یک شهروند آمریکایی اولین قدم برای درخواست تابعیت از طریق ازدواج، داشتن یک ازدواج رسمی و قانونی با یک شهروند آمریکایی است. در این مرحله، اثبات صداقت و واقعی بودن رابطه ازدواج در آمریکا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
  • 2
    دریافت گرین کارت (اقامت دائم) قبل از اینکه درخواست تابعیت آمریکا کنید، باید از طریق ازدواج یا مسیر قانونی دیگری، گرین کارت ایالات متحده دریافت کرده باشید. به طور کلی، گرین کارت شما باید معتبر باشد و برای ارسال درخواست تابعیت، همچنان در وضعیت قانونی و معتبر قرار داشته باشد.
  • 3
    رعایت مدت اقامت لازم در آمریکا برای درخواست تابعیت آمریکا از طریق ازدواج باید حداقل ۳ سال از زمان دریافت گرین کارت خود در ایالات متحده زندگی کرده باشید. در این ۳ سال باید با همسر آمریکایی خود زندگی کرده و حداقل ۱۸ ماه از این مدت را به‌صورت فیزیکی در آمریکا حضور داشته باشید. علاوه‌بر شرایط گفته شده، در هیچ نوبتی نباید بیش از ۶ ماه خارج از ایالات متحده بوده باشید.
  • 4
    داشتن شخصیت اخلاقی خوب (Good Moral Character) یکی از پیش‌نیازهای دریافت تابعیت آمریکا، داشتن شخصیت اخلاقی خوب است. شما نباید مرتکب جرایم جدی شده باشید. پس در سوابق خود باید نشان دهید که قوانین ایالات متحده را رعایت کرده‌اید و سابقه‌ای پاک و بدون مشکل از خود به جا گذاشته‌اید.
  • 5
    مهارت زبان انگلیسی و اطلاعات مدنی برای درخواست تابعیت و شهروندی آمریکا از طریق ازدواج باید مهارت‌های پایه‌ای زبان انگلیسی برای خواندن، نوشتن و صحبت کردن را داشته باشید. علاوه بر این، باید در آزمون تاریخ، قوانین و حکومت آمریکا (civics) موفق شوید و نشان دهید که اطلاعات کافی از کشور و سیستم حکومتی آن دارید.
  • 6
    تداوم ازدواج برای حفظ وضعیت مهاجرتی خود و دریافت تابعیت در آمریکا باید در طول ۳ سال گذشته همچنان با همان همسر آمریکایی خود زندگی کرده و ازدواج خود را حفظ کرده باشید.
  • 7
    ارسال فرم N-400 برای درخواست تابعیت در آمریکا از طریق ازدواج آخرین مرحله در فرایند دریافت تابعیت آمریکا از طریق ازدواج، ارسال فرم N-400 به USCIS است. این فرم برای درخواست تابعیت ایالات متحده است که پس از تکمیل تمامی شرایط باید به سازمان خدمات مهاجرت و تابعیت آمریکا ارسال شود. پس از بررسی و تأیید، می‌توانید تابعیت ایالات متحده را دریافت کنید.
_

شرایط همسر متقاضی برای ویزای نامزدی یا ازدواج آمریکا

ازدواج در آمریکا

تا کنون به چکیده‌ای از شرایط و مدارک لازم اشاره شده است، اما چه شرایطی برای یک شهروند یا تبعهٔ آمریکا که قصد آوردن همسر یا نامزدش را به آمریکا دارد، لازم است؟

  •  شهروند آمریکایی باید از شغل مناسبی برخوردار باشد.
  • از تمکن مالی قابل قبولی برخوردار باشد.
  •  از سلامت جسمی و روانی قابل تأیید برخوردار باشد.
  •  خودش را به عنوان اسپانسر یا حامی مالی همسرش معرفی کند.

تأمین مالی همسر می‌تواند توسط یک حامی مالی معتبر و قابل تأیید نیز صورت گیرد، اگرچه شرایط لازم برای این حامی نیز وجود دارد. این حامی می‌تواند والدین یا سرپرست قانونی یا یکی از خویشاوندان شهروند آمریکایی باشد و باید خود نیز مقیم این کشور باشد.

_

تمکن مالی برای ویزای ازدواج آمریکا چقدر است؟

ازدواج در آمریکا

برای دریافت ویزای ازدواج آمریکا و اثبات تمکن مالی، اسپانسر (همسر آمریکایی یا دارنده گرین کارت) باید تمکن مالی کافی برای حمایت از همسر خارجی را داشته باشد. میزان درآمد مورد نیاز بر اساس تعداد افراد خانوار و محل اقامت اسپانسر تعیین می‌شود. در سال 2025، حداقل درآمد سالانه مورد نیاز برای اسپانسرهایی که در 48 ایالت متصل به هم، واشنگتن دی سی و مناطق ایالات متحده زندگی می‌کنند، به شرح زیر است:

  • 1
    برای 2 نفر (اسپانسر و همسر):۲۱,۱۵۰ دلار
  • 2
    برای 3 نفر: ۲۶,۶۵۰ دلار
  • 3
    برای 4 نفر:۳۲,۱۵۰ دلار
  • 4
    برای 5 نفر:۳۷,۶۵۰ دلار
  • 5
    برای 6 نفر: ۴۳,۱۵۰ دلار
  • 6
    برای 7 نفر: ۴۸,۶۵۰ دلار
  • 7
    برای 8 نفر: ۵۴,۱۵۰ دلار
  • 8
    برای هر فرد اضافی: ۵,۵۰۰ دلار

برای اثبات تمکن مالی ویزای ازدواج آمریکا، اسپانسر باید مدارک مختلفی را ارائه دهد که شامل اظهارنامه‌های مالیاتی سه سال گذشته، فرم‌های W-2 یا فیش حقوقی، نامه استخدام با ذکر درآمد سالانه و گردش حساب بانکی یا اسناد دارایی‌ها می‌شود. ارائه این مدارک در شرایطی که درآمد اسپانسر کافی نباشد، ضروری هستند. در چنین مواقعی، اسپانسر می‌تواند از یک اسپانسر دوم (Joint Sponsor) استفاده کند. و باید فرم I-864 جداگانه تکمیل کرده و باید شهروند آمریکا یا دارنده گرین کارت باشد تا به‌تنهایی، شرایط درآمدی لازم برای حمایت از متقاضی را داشته باشد.

_

شرایط ازدواج اتباع خارجی برای مهاجرت به آمریکا

ازدواج در آمریکا

اگرچه این شرایط به نظر ممکن است فقط برای ازدواج با یک شهروند آمریکایی قابل اجرا باشند، اما دو شهروند غیرآمریکایی نیز با داشتن شرایط لازم می‌توانند در آمریکا ازدواج نمایند. تنها نکته مهم این است که این ازدواج باید از سوی کشور مبدأ به رسمیت شناخته شده و امضای قانونی و محضری داشته باشد. این فرآیند با کمک یک وکیل امکان‌پذیر است و البته به همراه پیچیدگی‌ها و دردسرهای خود.

بهتر است پیش از شروع هرگونه فرآیندی، با یک متخصص یا وکیل مشورت شود تا از پیچیدگی‌ها جلوگیری شود.

_

ویزای ازدواج آمریکا

ویزای ازدواج آمریکا یکی از الزامات اصلی برای همسران خارجی است که قصد دارند به ایالات متحده مهاجرت کنند. این ویزا برای همسران شهروندان آمریکایی یا دارندگان گرین کارت صادر می‌شود و بسته به مدت زمان ازدواج، به دو نوع اصلی تقسیم می‌شود: ویزای CR1 (اقامت مشروط) و ویزای IR1 (اقامت دائم). در ادامه، به جزئیات این ویزا و شرایط مربوطه پرداخته شده است:

  • 1
    ویزای CR1 (اقامت مشروط) اولین قدم برای درخواست تابعیت از طریق ازدواج، داشتن یک ازدواج رسمی و قانونی با یک شهروند آمریکایی است. در این مرحله، اثبات صداقت و واقعی بودن رابطه ازدواج در آمریکا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
  • 2
    ویزای IR1 (اقامت دائم) قبل از اینکه درخواست تابعیت آمریکا کنید، باید از طریق ازدواج یا مسیر قانونی دیگری، گرین کارت ایالات متحده دریافت کرده باشید. به طور کلی، گرین کارت شما باید معتبر باشد و برای ارسال درخواست تابعیت، همچنان در وضعیت قانونی و معتبر قرار داشته باشد.

 شهروندان آمریکایی یا دارندگان گرین کارت می‌توانند برای همسر قانونی خود درخواست ویزای ازدواج آمریکا دهند. همسر خارجی می‌تواند در یکی از دو وضعیت زیر درخواست دهد: اگر همسر در خارج از ایالات متحده باشد، از طریق فرآیند کنسولی اقدام می‌شود. در صورتی که همسر در داخل ایالات متحده باشد و وضعیت ورود قانونی داشته باشد، می‌تواند از طریق تنظیم وضعیت (Adjustment of Status) درخواست دهد. شرایط اصلی برای دریافت ویزای ازدواج آمریکا عبارتند از:

  • ازدواج قانونی: ازدواج باید در کشور محل وقوع به‌طور قانونی ثبت شود و طبق قوانین آمریکا معتبر باشد.
  • اثبات رابطه واقعی (Bona Fide Marriage): باید شواهدی ارائه شود که نشان دهد ازدواج واقعی است. این شواهد می‌تواند شامل عکس‌ها، حساب‌های مشترک، مدارک ملکی مشترک، پیام‌ها و نامه‌ها یا شهادت خانواده و دوستان باشد.
  • وضعیت قانونی اسپانسر: همسر آمریکایی باید شهروند یا دارای گرین کارت معتبر باشد.
  • تمکن مالی: اسپانسر باید درآمدی حداقل معادل ۱۲۵٪ از سطح فقر فدرال داشته باشد و فرم I-864 (تعهد مالی) را ارائه دهد.
  • معاینه پزشکی و بررسی سوابق:همسر خارجی باید معاینه پزشکی را انجام داده و گواهی عدم سوءپیشینه را ارائه کند.
  • عدم سوابق کیفری یا تخلفات مهاجرتی جدی: سوابق کیفری یا ورود غیرقانونی به ایالات متحده ممکن است موجب رد درخواست یا نیاز به معافیت شود.
_

مراحل دریافت ویزای ازدواج آمریکا

مراحل دریافت ویزای ازدواج آمریکا باید با دقت طی شود تا همسر خارجی، مجاز به ورود به ایالات متحده باشد. این مراحل از ارسال فرم‌ها تا مصاحبه و صدور ویزا شامل اقدامات مشخصی هستند که در ادامه توضیح داده شده است:

  • 1
    ارسال فرم I-130 (درخواست برای بستگان خارجی) در این مرحله از اخذ ویزای ازدواج آمریکا، همسر شهروند آمریکایی یا دارنده گرین کارت باید فرم I-130 را ارسال کند تا رابطه خانوادگی و زناشویی را اثبات کند. این فرم با هدف تأیید ازدواج قانونی و واقعی ارسال می‌شود. مدارک لازم شامل گواهی ازدواج، عکس‌های مشترک، مدارک مالی یا ملکی مشترک و پیام‌ها می‌باشد.
  • 2
    بررسی درخواست ویزای ازدواج آمریکا توسط USCIS پس از ارسال فرم I-130، سازمان خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS) درخواست را بررسی می‌کند. اگر درخواست تأیید شود، پرونده به مرکز ملی ویزا (NVC) فرستاده خواهد شد تا مراحل بعدی صدور ویزای ازدواج آمریکا آغاز شود.
  • 3
    پردازش پرونده در مرکز ملی ویزا (NVC) پس از ارسال پرونده به مرکز ملی ویزا به شما شماره پرونده (Case Number) داده می‌شود. در این مرحله باید هزینه‌های مربوط به ویزای ازدواج آمریکا را پرداخت کرده و فرم‌های فرم‌های DS-260 (درخواست ویزای مهاجرتی) و فرم I-864 (تعهد مالی توسط همسر آمریکایی) را ارسال کنید.
  • 4
    انجام معاینه پزشکی و دریافت گواهی عدم سوء پیشینه همسر خارجی باید معاینه پزشکی توسط یک پزشک تایید شده از سوی سفارت آمریکا انجام دهد. همچنین، گواهی عدم سوءپیشینه از کشورهایی که فرد در آن‌ها بیش از ۶ ماه از سن ۱۶ سالگی به بعد زندگی کرده است، لازم می‌باشد.
  • 5
    مصاحبه در سفارت یا کنسولگری آمریکا برای ویزای ازدواج در این مرحله، همسر خارجی باید در مصاحبه ویزای ازدواج آمریکا در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده شرکت کند. مامور کنسولی صحت ازدواج و مدارک ارائه‌شده را بررسی کرده و ممکن است سوالاتی درباره رابطه و ازدواج شما بپرسد.
  • 6
    صدور ویزای ازدواج آمریکا اگر مصاحبه در محل سفارت موفقیت‌آمیز باشد و تمامی مدارک تایید شوند، ویزای ازدواج CR1 یا IR1 در پاسپورت همسر خارجی درج می‌شود. همسر خارجی می‌تواند وارد ایالات متحده شود و اقامت دائم را آغاز کند.
_

هزینه ویزای ازدواج آمریکا

 هزینه‌های اصلی ویزای ازدواج آمریکا (CR1 / IR1) از 325 دلار شروع می‌شود. هزینه‌های ویزای ازدواج آمریکا شامل هزینه‌های اصلی فرم I-130 و فرم DS-260 و برخی هزینه مهاجرت در USCIS می‌باشد که باید توسط متقاضیان پرداخت شود. در ادامه، لیستی از هزینه‌های عمده صدور ویزای ازدواج آمریکا را مشاهده می‌کنید:

نوع هزینه

مبلغ (دلار آمریکا)

توضیحات

فرم I-130 (درخواست بستگان خارجی)

675

هزینه ثبت فرم برای شروع فرآیند ویزا.

فرم DS-260 (درخواست ویزای مهاجرتی)

325

هزینه پردازش درخواست ویزای مهاجرتی توسط وزارت امور خارجه.

هزینه فرم I-864 (تعهّد مالی)

125

هزینه بررسی فرم تعهّد مالی اسپانسر.

هزینه مهاجرت USCIS

220

هزینه پردازش بسته مهاجرتی و تولید گرین کارت.

معاینه پزشکی

200 الی 500

بسته به کشور و پزشک معتمد سفارت متفاوت است.

هزینه‌های متفرقه

متغیر

برای ترجمه مدارک، گواهی‌های تولد و ازدواج، عکس‌های پاسپورتی، هزینه‌های سفر و... می‌شود.

_

انواع ویزای نامزدی آمریکا

ازدواج در آمریکا

ویزای نامزدی آمریکا با حرف K مشهور است و به سه نوع K-1، K-2، و K-3 قابل تقسیم است. در زیر با شرایط و خصوصیات هر کدام از این ویزاها آشنا خواهیم شد. انواع ویزاهای نامزدی آمریکا به شرح زیر است:

  • 1
    ویزای K-1 (ویزای نامزدی):ویزای K-1 برای افرادی که با یک شهروند آمریکایی نامزد هستند و قصد دارند در آمریکا ازدواج کنند، صادر می‌شود. اسپانسر ویزای K-1 باید شهروند آمریکا باشد و دارندگان گرین کارت واجد شرایط ویزای K-1 نیستند. از شرایط اصلی برای دریافت ویزای K-1 این است که زوجین باید حداقل یک‌بار در دو سال گذشته یکدیگر را حضوری ملاقات کرده باشند. همچنین پس از ورود به آمریکا، فرد خارجی باید در مدت ۹۰ روز ازدواج کند و سپس برای تغییر وضعیت به اقامت دائم (گرین کارت) اقدام نماید. فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال می‌توانند با ویزای K-2 همراه والد خود وارد آمریکا شوند. به طور کلی، ویزای K-1 یک ویزای غیرمهاجرتی است که دریافت گرین کارت را فراهم می‌کند. در سال ۲۰۲۵ گزارش شده است که حدود ۲۵٪ از درخواست‌های صدور ویزای K-1 رد می‌شوند و ارائه مدارک کامل و دقیق ضروری است.
  • 2
    ویزای K-2: این ویزا برای فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال فردی که از طریق ویزای K-1 وارد ایالات متحده می‌شود، صادر می‌شود. از سایر شرایط اخذ ویزای K-2 برای ازدواج این است که فرزند باید مجرد و زیر ۲۱ سال باشد و نام او باید در فرم I-129F که برای والد ارسال شده، قید شود. همچنین فرزند می‌تواند همراه والد خود یا پس از او وارد آمریکا شود و پس از ازدواج والد با شهروند آمریکایی، برای دریافت گرین کارت و تغییر وضعیت به اقامت دائم اقدام کند.
  • 3
    ویزای K-3 (ویزای همسر):یکی از انواع ویزای نامزدی آمریکا، ویزای K-3 است که برای افرادی بوده که در خارج از آمریکا با یک شهروند آمریکایی ازدواج کرده‌اند و منتظر پردازش درخواست اقامت دائم هستند. این افراد باید فرم‌های I-130 و I-129F را ارسال کرده باشند. ویزای K-3 به همسر این افراد اجازه می‌دهد تا در مدت انتظار برای پردازش ویزای مهاجرتی وارد آمریکا شوند. پس از ورود به آمریکا، فرد می‌تواند برای تغییر وضعیت به اقامت دائم اقدام کند. فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال می‌توانند با ویزای K-4 همراه والد خود وارد آمریکا شوند. در سال‌های اخیر، استفاده از ویزای K-3 همسر در آمریکا کاهش یافته و بسیاری از متقاضیان به‌طور مستقیم از طریق ویزای مهاجرتی CR1 یا IR1 اقدام می‌کنند.
_

ویزای نامزدی امریکا چقدر طول میکشد؟

در سال ۲۰۲۵، مدت‌زمان دریافت ویزای نامزدی آمریکا (K-1) به‌طور میانگین بین ۸ تا ۱۱ ماه است. این زمان شامل مراحل مختلف از ارسال درخواست تا دریافت ویزا می‌شود. مراحل و زمان‌بندی دریافت ویزای K-1 به شرح زیر است:

  • 1
    بررسی فرم I-129F توسط USCIS:این مرحله حدود ۴ تا ۷ ماه طول می‌کشد.
  • 2
    پردازش در مرکز ملی ویزا (NVC):حدود ۴ تا ۶ هفته زمان می‌برد.
  • 3
    مصاحبه در سفارت یا کنسولگری آمریکا: معمولاً بین ۴ تا ۶ هفته پس از دریافت پرونده توسط سفارت طول می‌کشد.

پس از ورود به آمریکا با ویزای K-1، متقاضی باید ظرف ۹۰ روز با شهروند آمریکایی ازدواج کند و در صورت عدم ازدواج در این مدت، باید آمریکا را ترک کند.

_

ازدواج، یکی از سریع ترین راه های مهاجرت به آمریکا

ازدواج در آمریکا

ازدواج در آمریکا با یک شهروند آمریکایی یکی از سریعترین راه‌های دریافت گرین کارت آمریکا است و برای شهروند آمریکایی، امتیازات و امکانات مالی زیادی به دنبال دارد. این تبادل به نوعی معاملهٔ برد-برد است، اما بسیاری در تلاش برای ارائه اطلاعات نادرست و تقلبی با شعارهای مختلف برای مهاجران می‌پردازند.

دلیل سخت گیری های ازدواج در آمریکا، در واقعیت این است که مسئولین آمریکایی در طول سال‌ها با موارد متعددی از ازدواج‌های صوری و تقلبی روبرو شده‌اند. این تجارب آنان را به دشواری‌ها و پیچیدگی‌های این موارد آشنا کرده است. به همین دلیل قوانین و مقررات برای جلوگیری از اینگونه تلاش‌ها، بسیار سختگیرانه‌تر و دقیق‌تر اعمال می‌شوند و امکان تقلب در این راه به صفر نزدیک می‌شود.

بهتر است هرگونه تصمیم در این خصوص با مشاوره از وکلای متخصص پیشگامان اپلای و از طریق روش‌های قانونی اتخاذ شود. همکاران ما در هر روز کاری این امکان را دارند که شرایط شما را بررسی کرده و در مورد دریافت انواع ویزا ها به خصوص ویزای کاری و تحصیلی آمریکا به شما راهنمایی کنند.

_

وکیل مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

اگر قصد دارید از طریق ازدواج به ایالات متحده مهاجرت کنید، استفاده از توصیه‌های یک وکیل مهاجرت باتجربه می‌تواند این فرآیند را برای شما آسان‌تر کند. وکیل مهاجرت از طریق ازدواج می‌تواند شما را در انتخاب مسیر درست، تکمیل دقیق فرم‌ها و رعایت تمامی الزامات قانونی راهنمایی کند و میزان موفقیت درخواست شما را چند برابر بیشتر کند.
برای مشاوره و راهنمایی دقیق‌تر در مورد ویزای ازدواج آمریکا با یک وکیل مهاجرت معتبر مشورت کنید. این گام می‌تواند اولین قدم در مسیر موفقیت شما به عنوان یک مهاجر قانونی به آمریکا باشد.

_

نتیجه گیری

ازدواج در آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج یک مسیر پیچیده اما سریع است که نیاز به دقت و شناخت از قوانین دارد. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر یا پاسخ به سوالات خود، بهتر است با متخصصان موسسه مهاجرتی پیشگامان اپلای تماس بگیرید یا جهت ارزیابی دیگر روش های مهاجرت به آمریکا فرم مربوطه را تکمیل فرمایید. 

منبع:

uscis.gov

دریافت مشاوره و ارزیابی

همکاران ما پس از ثبت درخواست با شما تماس خواهند گرفت

مهاجرت موفق با هلدینگ پیشگامان اپلای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *